Printbare versieLinkedIninfo@marttinbeheer.nltel. 0646005065

Wat zeggen tevreden klanten over mij?

Melssen Bouwadvies

Hans van den Brink

Mede eigenaar

Afgelopen jaar hebben wij samen diverse Technische Due Dilligence bij de aankoopprocedure van kantoren en andere bedrijfsgebouwen mogen uitvoeren. Bij deze DD's hebben het bouwtechnische deel voor onze rekening genomen en Marttin Installatie Beheer het installatietechnische deel. Hierbij heb ik hem leren kennen als een vakkundig adviseur die zorgvuldig te werk gaat. Zijn flexibiliteit en efficiënte aanpak kan ik hierbij erg waarderen. Het is aangenaam om met hem samen te werken waarbij afspraak ook echt afspraak is en dat is erg prettig.

COFFR

Joris Broers MSc

Senior Investment Manager

Marttin Installatie Beheer heeft ons inmiddels meerdere malen geadviseerd bij het uitvoeren van onze installatietechnische due diligence bij de verwerving van vastgoed. De opgeleverde rapportages zijn zeer overzichtelijk en van hoge kwaliteit. COFFR is uitermate tevreden over de samenwerking en transparante communicatie.

Arcadis Nederland B.V.

Harmen Bunk

Teamleider Cost Management

Arcadis Cost Management heeft Vincent ingehuurd in een periode dat zij meer installatiekostenvraagstukken binnen kregen dan dat zij met haar eigen team konden behandelen.

Vincent heeft Arcadis goed ondersteund met projecten welke zij uit mogen voeren voor o.a. Hudsons Bay, Rijksmuseum en Leidsche Rijn Centrum.

Vincent is goed in staat om de juiste kosten te bepalen in verschillen de fasen van de projecten. Wat wij het waarderen aan Vincent is zijn flexibele inzet en vermogen te schakelen tussen verschillende abstractieniveau’s

B3 Installatie Advies

A. van Middelkoop

Directeur

Wij hebben elkaar ontmoet tijdens het project "Renovatie Maranathakerk te Nijmegen". Dit project bestond uit het nagenoeg geheel vervangen en aanpassen van de verwarmingsinstallaties waarin de heer Marttin de rol van  projectleider vervulde. Hoewel de investering een beperkte som bedroeg waren de uitdagingen in het project groter dan de eerste investering doet vermoeden.

Tijdens dit project heb ik de heer Marttin leren kennen als een man die nauwkeurig en nauwgezet zijn werkzaamheden uitvoert waarbij hij ook proactief te werk ging. Hierdoor werden knelpunten in een vroege fase gedetecteerd waardoor het project tijdig en geheel conform de gestelde kwaliteitseisen werden afgerond.De heer Marttin behield tijdens dit project een positieve werkhouding tegenover de adviseur en de opdrachtgever waarbij hij zeer service en klantgericht te werk ging ondanks tegenslagen die de oplevering van het project in gevaar dreigde te brengen.

De heer Marttin is communicatief ingesteld hetgeen door opdrachtgevers en adviseurs als zeer prettig en opbouwend is ervaren. Zeker waar het niet alledaagse uitdagingen betreft is de heer Marttin zeer op zijn plaats. Ik verwacht dat hij zich zal ontwikkelen als een prettige leidinggevende en communicatieve medewerker en wens hem persoonlijk en in zakelijk carriere alle goeds toe!

Universitair Medisch Centrum St Radboud

H.J.M. (Ron) Janssen

Adviseur

"Vincent,
N.a.v. ons reflectiegesprekje, wil ik je langs deze weg laten weten dat wij binnen de afdeling Projecten uitermate tevreden zijn over jou functioneren. Je bent coöperatief, denkt mee, komt je afspraken na en wanneer je deze niet na kunt komen laat je dit tijdig weten. Kortom, prettig om mee samen te werken. Hier kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen!"

Radboud Universiteit Nijmegen

ir. F.N. Soetekouw

Projectmanager

Hiermee verklaren wij, dat de heer Marttin van juli 2011 tot en met april 2012 in dienst bij DKC de functie als projectleider van de Werktuigbouwkundige installaties binnen het project renovatie en verbouwing Studiecentrum Soeterbeeck heeft vervuld. In deze periode heeft de heer Marttin naar onze tevredenheid de projectleiding gedaan bestaande uit het begeleiden van (revisie)tekenwerk, de inkoop van materialen, opstellen van de (deel)planningen, calculeren en bespreken van meer minder werken, afspraken in mail of middels brieven vastleggen en het maken van onderhoudsbediening voorschriften. 

Het project bestond uit noodzakelijk bouwkundig en werktuigbouwkundig (installatie) onderhoud en het realiseren van 11 hotelkamers en 3 appartementen met bijbehorende sanitaire voorzieningen in een rijksmonumentaal pand in Ravenstein. Totale investeringskosten bedroegen 1,6 mln. euro incl. BTW.

Wij hebben hem leren kennen als een gedreven en klantvriendelijk persoon die zijn werk met inzet en professionaliteit verricht. Hij besteed bijzonder aandacht aan het nakomen van afspraken en is bereid op een nette manier een discussie te voeren en wanneer van toepassing fouten kan toegeven. De heer Marttin communiceert open en snel (via telefoon en email) en denkt mee in oplossingen.

Unica

Derek Pas

Procesmanager Unica Building Services

Marttin Installatie Beheer heeft Unica over een langeperiode bijgestaan bij de implementatie van een groot beheer en onderhoudcontract. Hier moest bij meer dan 100 locaties de volledige NEN2767 uitgevoerdworden. Marttin Installatie Beheer heeft Unica hierin ondersteund door decoördinatie en de verwerking op zich te nemen. Dit gebeurde op een professionele en zorgvuldige manier. Mede door de uitgebreide kennis van Marttin Installatie Beheer heeft Unica dit tot een succes weten te brengen.

Mijn tevreden opdrachtgevers:

Meer weten over mijn onderneming?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!