Printbare versieLinkedIninfo@marttinbeheer.nltel. 0646005065

"Ik ga voor langdurige relaties"

Vincent Marttin

Inspectie en advies
in Nijmegen en omgeving
Sinds 1997 actief in de installatie techniek

Mijn motivatie:
Mijn motivatie is om klanten te helpen, zoals ik zelf ook geholpen wens te worden. Ik wil de ervaringen, die ik opgedaan heb, gebruiken om mijn opdrachtgevers te adviseren over de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn installaties, met als doel dit te borgen of te verbeteren. De uitdaging in mijn werk is om telkens weer de installaties van een opdrachtgever kwalitatief te borgen en hiermee de opdrachtgever te ontlasten. Maatwerk is hier van belang. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen wensen als het aankomt op installatie onderhoud. Om kosten te besparen en kwaliteit te garanderen is het daarom van belang dat we met elke opdrachtgever een onderhoudsbeleid opstellen voor zijn installaties. Een vertaling van dit beleid naar een onderhoudscontract leidt er toe dat de gemaakte afspraken daadwerkelijk kunnen worden nageleefd. Door toezicht te houden op dit onderhoudscontract kan ik voor de opdrachtgever vele voordelen halen op het gebied van duurzaam beheer, technisch functioneren en (onderhoud) kosten. Naast toezicht houden op het onderhoudscontract van de opdrachtgever is het telkens mijn doel om voor de opdrachtgever doelen ook daadwerkelijk te behalen.

Mijn ervaring:
Na 4 jaar als zelfstandig lift servicemonteur en vervolgens 14 jaar voor een installateur werkzaam te zijn geweest in de functies van werkvoorbereider tot projectleider ben ik nu als inspecteur / adviseur installaties werkzaam.

Als servicemonteur mocht ik direct kennis maken met de hoogste veiligheidsnormen in horizontaal en verticaal transport van personen en goederen. In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan in het onderhouden van liftinstallaties en het zoeken naar storingen in besturingen en regelingen. Bij de installateur verzorgde ik planningen, calculaties, onderhoudscontracten, offertes en ik begeleide projecten. De projecten waren verschillend van insteek van beheer en onderhoud, kleinschalig vervangen tot complete renovaties van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties en vonden plaats onder andere in ziekenhuisomgevingen, zwembaden, monumentale panden, gemeentehuizen, kerken, scholen, asielzoekerscentra en brandweerkazernes.

Meer weten over mijn onderneming?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!